800x6001024x768
AKTUALITÁSOK PDF Nyomtatás E-mail

 

Frissítettük honlapunkat, új képeket, információkat tettünk fel.  

(2017. máj. 23.)

 A Pisztrángtelep megközelíthető Lillafüredről az Ómassa felé vezető úton.         

Telefon: 06-46-370-922

 

E-mail cím: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

 

                      Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

 

 

   

 



                AZ ERDEI HALSÜTÖDE ÉS A

                         PISZTRÁNGTELEP

 A NYÁRI NYITVA TARTÁS SZERINT ÜZEMEL.

 

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

 

 

 


   TERMÉSZETESEN AZ ERDEI HALSÜTÖDE

    PÜNKÖSD HÉTFŐN IS NYITVA LESZ !!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

                      

 

          


           A 77. ORSZÁGOS MEZŐGAZDASÁGI ÉS

       ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁSON, 2015-ben

                                           A LILLAFÜREDI

             BORSOS FÜSTÖLT PISZTRÁNGFILÉ

                      A HALÁSZATI KÉSZTERMÉK DÍJ

                        I. HELYEZETTJE LETT.             

 

 Sample Image Sample Image

 

 

          

 Sample Image  Sample Image

 

 

A BOCUSE D'OR DÖNTŐJÉRE KÉSZÜLŐ MAGYAR

CSAPAT, MIUTÁN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰNEK

TALÁLTA A LILLAFÜREDI PISZTRÁNGTELEPRŐL

SZÁRMAZÓ SEBES PISZTRÁNGOT, FELKÉSZÜLÉSRE

EZT HASZNÁLTA.

 

 
 

 Sample Image            

 Fotó: Polyák Attila

 

  

 

 

Sample Image

PIAZZA GABRIELLA - HOITSY GYÖRGY:

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne - a tenger gyümölcseinek dicséretéről, - a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, - az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, - a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, - a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), - a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, - valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak. 

 

 

Átadták a Szép Magyar Könyv 2013. verseny díjait, 2014. június 12-én: Az ismeretterjesztő kiadványok mezőnyében Oklevél járt Piazza Gabriella és Hoitsy György Rákok, kagylók, csigák, tintahalak (Corvina) című művéért."

 Sample Image

 

 

 

 

 

 A LILLAFÜREDI FÜSTÖLT PISZTRÁNG                                 

 A 75. ORSZÁGOS MEZŐGAZDASÁGI ÉS

    ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁSON 

         A HALÁSZATI KÉSZTERMÉK 

              I. HELYEZETTJE LETT.                    

   Active Image  Active Image

Active Image  Active Image

           Az oklevelet Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter,  

                  a díjat Orbán Viktor miniszterelnök adta át.      

                   

      Az oldal alján a telep életéből láthatók aktuális képek.

       

               

 
< Előző   Következő >