800x6001024x768
AKTUALITÁSOK PDF Nyomtatás E-mail

 

Frissítettük honlapunkat, új képeket, információkat tettünk fel.  

(2023.12. 12.)

 A Pisztrángtelep megközelíthető Lillafüredről az Ómassa felé vezető úton.         

Telefon: 06-46-370-922


Cím: 3517 Miskolc-Lillafüred, Garadna-völgy Pisztrángtelep

 

 

E-mail cím: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

  

 

TÉLI NYITVA TARTÁS (október 02-től) :

 

PISZTRÁNGTELEP:

KEDD-SZOMBAT : Nyitva 9-16 óráig

VASÁRNAP- HÉTFŐ: ZÁRVA

 

 

ERDEI HALSÜTÖDE: ZÁRVA

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Szeretnénk tudatni Mindenkivel, akivel csak lehet, hogy megnyílt a pisztrángtelepi Erdei Halsütöde "kis tesója"  Lillafüreden a Garadna völgyében a VENDÉGLŐ A PISZTRÁNGOSHOZ étterem.  A pisztrángtelep és az Őskohó között található.

 

 

Sample Image


Frissen sült filézett pisztráng, szálkátlanított ponty és más halas finomságok, helyben sütött sütemények, saját termesztésű, friss fűszernövények, kézműves sörök, legkiválóbb borok, bükki pálinkák várják vendégeinket.

 

Előzetes asztalfoglalás hét végére szükséges: (46/445-191).

 

 Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

 



            

 

          


           A 77. ORSZÁGOS MEZŐGAZDASÁGI ÉS

       ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁSON, 2015-ben

                                           A LILLAFÜREDI

             BORSOS FÜSTÖLT PISZTRÁNGFILÉ

                      A HALÁSZATI KÉSZTERMÉK DÍJ

                        I. HELYEZETTJE LETT.             

 

 Sample Image Sample Image

 

 

          

 Sample Image  Sample Image

 

 

A BOCUSE D'OR DÖNTŐJÉRE KÉSZÜLŐ MAGYAR

CSAPAT, MIUTÁN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰNEK

TALÁLTA A LILLAFÜREDI PISZTRÁNGTELEPRŐL

SZÁRMAZÓ SEBES PISZTRÁNGOT, FELKÉSZÜLÉSRE

EZT HASZNÁLTA.

 

 
 

 Sample Image            

 Fotó: Polyák Attila

 

  

 

 

Sample Image

PIAZZA GABRIELLA - HOITSY GYÖRGY:

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne - a tenger gyümölcseinek dicséretéről, - a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, - az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, - a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, - a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), - a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, - valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak. 

 

 

Átadták a Szép Magyar Könyv 2013. verseny díjait, 2014. június 12-én: Az ismeretterjesztő kiadványok mezőnyében Oklevél járt Piazza Gabriella és Hoitsy György Rákok, kagylók, csigák, tintahalak (Corvina) című művéért."

 Sample Image

 

 

 

 

 

 A LILLAFÜREDI FÜSTÖLT PISZTRÁNG                                 

 A 75. ORSZÁGOS MEZŐGAZDASÁGI ÉS

    ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁSON 

         A HALÁSZATI KÉSZTERMÉK 

              I. HELYEZETTJE LETT.                    

   Active Image  Active Image

Active Image  Active Image

           Az oklevelet Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter,  

                  a díjat Orbán Viktor miniszterelnök adta át.      

                   

      Az oldal alján a telep életéből láthatók aktuális képek.

       

               


 
< Előző   Következő >