800x6001024x768
Vendégeink PDF Nyomtatás E-mail
  

PISZTRÁNGTELEP VENDÉGEI VOLTAK

 

Az Erdei Halsütöde működésének kezdete óta igen sokan megkóstolták pisztrángunkat és beírtak vendégkönyvünkbe.

 

Néhány neves vendégünk, akik megtiszteltek azzal, hogy fényképet készítettek velünk.

Megpróbáltuk időrendi sorrendbe helyezni, a képeket, az eseményeket.

 

2010. október 08.    "HALRA MAGYAR! HALRA BOR!"    harmadik éttermek közti versenyénél pont fordított volt a helyzet, és a lillafüredi pisztrángtelep volt a vendég és biztosította az alapanyagot az éttermek részére.

 Active Image Active Image Active Image

 

 

  Active Image Active Image Active Image

Szakmai és sajtó zsűri bírálta el a finomabbnál finomabb étkeket.

 

 Active Image 

 

 

Molnár Vendéglő (Tiszafüred) Pisztrángfilébe csavart fűszeres süllő kocka, gersli ágyon, paprika, mártással. A sajtózsűrinél ez az étel lett az első.

 

Active Image

 

 

Öreg Pákász Étterem (Poroszló) Kapros házi sajttal töltött pisztrángfilé croason tésztában sütve,  sonkás krumpli kockával, bormártással  

 

 Active Image 

Hajnal Hotel és Étterem (Mezőkövesd) Vargányás csirkemájjal töltött pisztrángfilé baconba csavarva, krumpli lepény, rose mártással.

 

 

Active Image 

Imola Udvarház Étterem. (Eger) Pisztráng galuska, pisztrángfilé zeller mártással és habbal, és sültpisztráng farok, meggyes vargányás mártással.

 

Active Image

 

Senátor Ház (Eger) Nimfás horoggal fogott vajkrusztás lillafüredi pisztrángfilé, parajhínáros zöldségkavicságyon.

 A szakmai zsűri győztese

 

 

 

2010. október 02-án Leo (Nagy Zsolt) és a Nóta tv stábja volt a pisztrángtelep vendége és forgatták a következő műsorukat.

Active Image  Active Image

 

 

2010. augusztus 16-án a telepen forgatott filmet Herman Ottó életéről, Szabados Tamás és Rozsnyai Margit.

Szabados Tamás operatőrnek a Mazsola, Rémusz bácsi meséi című esti mese sorozat, (gyermekkorunk és gyermekeink kedvenc meséi) és számos játékfilm jelzi munkásságát. Rockenbauer Pál szerkesztővel járt az Antarktiszon, Mongóliában, a Kilimandzsárón, műsoraik révén a világ minden földrészén. Mégis, legkedvesebb filmjének a Másfélmillió lépés Magyarországon -című sorozatot tartja. Megjelenésével, felkészültségével mindig megtisztelte riportalanyait. Tizennyolc éve együtt dolgozik Rozsnyai Margit pszichológussal, munkáikat a képcsend és képnyugalom jellemzi.
Természetfilmjeinek száma meghaladja a 180-at (Jelfák, Erdőjárók, Forrás-befoglalás, stb.) Műveinek több mint 1300 ismétlésével a Magyar Televízió történetében listavezető.

Active Image    Active Image

 

Active Image Active Image Active Image Active Image

2010. július 29-én a telepen forgatott a PAPRIKA TV,  AGB Kft. stábja. Lévai Ferenc és Daniella sütött pisztrángot, előtte Daniella halat fogott és a haltisztítás tudományát sajátította el.

Active Image

  

Active Image  Active Image 

Active Image

 

Lehodka Gábor orgonaművész

Active Image  Active Image

   Lékó Péterrel, minden idők legfiatalabb sakknagymesterével, a magyar ranglista csúcstartójával.

Active Image Active Image

Al Di Meolaval a Miskolci koncert előtt.

A gitármûvész kért egy hálót, hogy kihalássza magának az ebédrevalót. Majd elmondta, hogy ha van füstölt pisztráng megkostólná azt is mert ő nagyon szereti és a világ minden táján azt eszik, a legjobbat az olaszok készítik. Miután megette a sült és a füstölt pisztrángunkat, megkérdeztem: Hogy ízlett a füstölt? A válasz rövid volta: "Az olaszok lecsúsztak a második helyre." 2005.06.27.

  Active Image

Póka Egon barátommal, Magyarország legjobb basszusgitárosával. A kép jó pár évvel ezelőtt készült, akkor még sötétebb volt a hajunk és pár kilóval könnyebbek voltunk, de az óta is, minden évben a Diósgyőri Várkoncert előtti estebédnél megkóstoljuk az előző évi szilvapálinkámat.

Active Image

Geszti Péter ittjártakor szeretett volna pisztrángot fogni. A nagy igyekezetben azonban saját magát fogta meg, de a füstölt pisztrángunk ízlett.

 Active Image Active Image Active Image 

Active Image Active Image

 

Zorán egy hűvös őszi napon jött a pisztrángtelepre, így kellett a lélekmelegítő, sőt még a pulóverem is kölcsön adtam, nehogy megfázzon.

Active Image Active Image

Gregor József operaénekes

 Active Image

  Vágó István horgászott a telepen

 Active Image

Benkó Sándorral

Active Image 

 Kepes András

 Active Image

 

Varga Imre Kossuth-díjas szobrászművész 1988. márciusában járt nálunk.

Sample Image Active Image

 
 
< Előző   Következő >