Erdei Halsütöde |
ERDEI HALSÜTÖDE
Minden vendégünket szeretettel várunk!
A vállalkozásunkkal egy időben, 1991-ben nyitottuk meg az Erdei Halsütöde nevű kis kerthelyiséget.Két dolog motivált, az egyik, hogy az úgynevezett „átkosban” csak pártunk emberei és néhány kivételezett ehetett ebből a különleges halból. Mi nyitottunk, így bárki megkóstolhatja. A másik, hogy talán egyedüli olyan étterem lehetünk az országban, ahol a vendég a legfrissebb halat kaphatja, azaz mielőtt az asztalára kerül, néhány perccel előtte még úszott az a pisztráng. Választékunk szerény, de mindig minden friss és mindig azonos minőségű. Saját receptünk szerint fűszerezzük a pisztrángot és sütjük ropogósra.
Az ínyenceknek pedig egy igazi különlegességgel, szolgálunk a füstölt pisztránggal, amit lassan hungaricumnak, vagy lillafüredicumnak is nevezhetünk. Ezt mi úgy készítjük, hogy egy éjszakát pácoljuk a pisztrángot tizenkét féle fűszerben és hagyományos módon füstöljük bükk fa fűrészporon egy napig. Az Erdei halsütödében átmelegítve majonézzel, mustárral tálaljuk. Környezetünk egyszerű, természetes, a Bükkhöz illő, de tiszta, rendes, a kiszolgálás családias.
Családokon, baráti társaságokon kívül, egyre több cég keresi fel üzleti megbeszélésre, vállalati rendezvényekre. Vendégeink 90%-a törzsvendég, hétről hétre látjuk őket.
Mindenkit szeretettel várunk! Idegenforgalmi szezonban grill napokat tartunk.
A legnagyobb melegben is kellemes a klíma az árnyas fák alatt
Még néhány kép:
|
< Előző | Következő > |
---|